Reproducties van ansichtkaarten

Reproducties op glas

Prijzen en formaten prints op echt glas

Haarscherp geprint op 4mm gehard glas met gepolijste randen en inclusief bevestiging. Uitzonderlijk mooi.

Glasprints worden in vijf formaten geleverd. Drie maten liggend of staand, twee vierkant. De prijzen inclusief btw, bevestigingsmateriaal en verzendkosten. Bestellingen worden per koerier bezorgd door geheel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden.
Vanwege de kwetsbaarheid van het materiaal is verzending buiten Nederland niet mogelijk.
Andere formaten in overleg; gebruik hiervoor het contactformulier.

Reproducties op glas

Reproducties van ansichtkaarten geprint op glas bieden een unieke en moderne manier om historische afbeeldingen tot leven te brengen. In plaats van traditionele fotopapierreproducties, wordt bij dit proces de afbeelding rechtstreeks op glas geprint, waardoor een opvallend kunstwerk ontstaat dat zowel nostalgisch als hedendaags is.

Het proces begint met het selecteren van de ansichtkaart die gereproduceerd moet worden. Net als bij fotopapierreproducties is het essentieel om een hoge-resolutiebeeld te hebben om de helderheid en details van de afbeelding te behouden. Na het digitaliseren van de ansichtkaart of foto, wordt deze afgedrukt met behulp van geavanceerde technologieën die UV-bestendige inkt gebruiken.

Het afdrukken van de afbeelding op glas resulteert in een opvallend effect. De heldere en gladde textuur van glas geeft de reproductie een moderne uitstraling en versterkt de kleuren en details op een unieke manier. Het geeft de afbeelding een soort diepte die niet te evenaren is op traditioneel fotopapier.
Het gebruik van glas als medium biedt ook veelzijdige toepassingen. De reproductie kan bijvoorbeeld worden ingelijst om als decoratief kunstwerk aan de muur te worden opgehangen. Wanneer het licht op het glas valt, worden de kleuren versterkt en creëert het een bijna driedimensionaal effect, waardoor de afbeelding tot leven komt.

Een ander voordeel van glasreproducties is de duurzaamheid. Glas is bestand tegen vervaging en verkleuring, waardoor het kunstwerk zijn kwaliteit behoudt en lang meegaat. Het is ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor het ideaal is voor huizen, kantoren en openbare ruimtes.
Reproducties van ansichtkaarten geprint op glas zijn ook een geweldig cadeau-idee voor verschillende gelegenheden. Of het nu gaat om een speciale verjaardag, jubileum of als geschenk aan een liefhebber; deze unieke en gepersonaliseerde kunstwerken zullen zeker indruk maken.

Kortom, reproducties van ansichtkaarten geprint op glas combineren het beste van het verleden en het heden. Ze bieden een eigentijdse uitstraling aan nostalgische afbeeldingen en creëren een prachtig visueel kunstwerk dat de tand des tijds doorstaat. Met hun opvallende uiterlijk en duurzaamheid zijn deze glasreproducties een geweldige aanvulling op elke ruimte en een waardevol aandenken aan het verleden.